You  Don ‘ t

ha ve  to  do 

it  alone

Voor wat kun je mij inhuren?

 

 

Er is veel diversiteit in mijn aanbod. Dit komt omdat ik allereerst heel erg veel leuk vind en ten tweede omdat ik hou van afwisseling. In mijn leven en in mijn werk.

Hieronder zie je overzicht van wat ik zoals heb gedaan voor ondernemers de afgelopen jaren.

Maar ook wanneer je met een andere vraag zit, neem dan gerust contact met me op. Mocht ik je niet kunnen helpen dan kan ik je doorverwijzen naar een collega VA.

 

De taken waarmee ik de afgelopen jaren ondernemers heb kunnen ondersteunen zijn:

 

Z

Podcast opstarten en online zetten. | ik ondersteun je met het maken van je podcast maar ook met het online zetten. Ik heb ook een online training waarmee je het zelf kunt doen.

Z

Online aanbod automatiseren. | Betalingen via een online betaalsysteem en afhankelijk van je budget een automatische mailreeks er aan vastgekoppeld of nog voor een deel handmatig. Ook in combinatie met Instagram-cursussen of betaalde Facebook-pagina’s.

Z

Online leeromgeving bouwen. | Jouw eigen online leeromgeving met jouw online aanbod. Ingericht op een manier zodat het aansluit bij jouw website en branding. Automatisch betaalsysteem en gekoppeld aan een emailsysteem.

Z

Social Media Content. | voor diverse bedrijven creëer ik de content voor social media. Hiervoor wordt een maandelijks abonnement afgesloten op basis van de hoeveelheid berichten en kanalen.

Z

Socia Media Begeleiding. | middels maandelijkse sessies gaan we samen aan de slag voor jouw content. Ideeën bedenken we samen, jij schrijft, ik plan de berichten in. In een dag kun je klaar zijn voor de hele maand!

Z

E-mailautomatisering instellen en opstarten. | je wilt een nieuwsbrief starten en wil dit er professioneel uit laten zien, en niet meer handmatig de e-mails versturen. Dan kun je gaan starten met een autoresponder. Ik ben zelf erg enthousiast over Autorespond. Zeker met het oog op de toekomst van jouw bedrijf.

Z

Website bouwen. | Je website is je online visitekaartje. samen met jou bespreek ik je wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Z

Webshop bouwen. | Via woocommerce of autorespond shoppingcard jouw eigen webwinkel.

Z

Canva ondersteuning. | met Canva kun je prachtige dingen doen, maar daarvoor moet je wel even weten hoe het een en ander werkt.

Wat is mijn investering voor ondersteuning van een VA?

Zoals je al hebt gemerkt is mijn aanbod divers. Ik kan dan ook geen prijslijst geven hier. Dit is namelijk volledig afhankelijk van jouw vraag en wensen. Op basis van ons kennismakingsgesprek en de opdracht die je graag wilt uitbesteden maak ik een vrijblijvende offerte op basis van het ingeschatte aantal uren dat ik nodig heb voor de opdracht.
Het uurtarief is per 01-01-2021 65,- ex BTW.
Ik werk snel, ik ben snel beschikbaar voor klanten en ik ben continu bezig met het uitbreiden en updaten van mijn kennis.
Daarnaast denk ik mee met jou als klant. Ik ben geen VA die enkel een klus uitvoert. Ik kijk samen met jou naar de mogelijkheden qua efficiëntie of groei. 

Ik heb een vraag

Chat openen
💬 Stel eenvoudig een vraag!
Hoi!👋
Kan ik je helpen?