Black Friday…. Tja wat zal ik ervan zeggen.

Persoonlijk vind ik dat we met zijn allen te veel spullen verzamelen. Een dag (of inmiddels bijna een maand) waarin we met zijn alles in de val trappen omdat we 50-70% korting krijgen helpt niet bepaald bij het ontspullen, minimalistisch leven en terug gaan naar de basis.
Maar goed, je kunt er je voordeel mee doen.

Vanwaar dan toch deze blog?
Omdat jij als online ondernemer ook echt je slag kunt slaan deze maand.
Naast fysieke spullen zijn ook heel vaak software programma’s etc. in de aanbieding en dat is natuurijk voor elke VA / ondernemer interessant!

Ben jij net gestart als ondernemer/ VA en wil jij jouw eigen website gaan bouwen (of voor je klanten) kijk dan eens deze maand bij Elegant Themes voor het ontzettend fijne DIVI thema (incl builder).
Binnen een handomdraai maak jij een prachtige website.
Zelf kocht ik ooit een ongoing DIVI abonnement met oneindige api keys voor een eenmalig bedrag van 150,- Daar plukken “mijn VA’s” die de opleiding VA Design volgen nog de vruchten van en ikzelf ook.

Daarnaast kun je eens kijken bij Canva (design jouw mooiste foto’s, video’s, reels etc) of ze een canva pro aanbieding hebben.
Ook Movavi is aan te raden (hiermee edit je video’s en kun je schermopnames maken) of Screenpal (ook voor schermopnames)

Ook bol.com doet waarschijnlijk mee dus wanneer jij boeken nog wilt aanschaffen die te maken hebben met het ondernemerschap (profit first) of persoonlijke groei en ontwikkeling (human design | creatiespiraal | everything is figureoutable) dan sla je slag nogmaals. (ook eboeken mocht je geen extra “spullen” willen)

Soms zijn er met black Friday ook online trainingen in de aanbieding. Kijk bijvoorbeeld eens op Soofos of ze meedoen en of er een training voor je bij zit.

Ik doe zelf niet mee aan een kortingsactie voor mijn eigen opleiding VA Design. Deze heeft precies de juiste prijs voor de waarde die ik in de opleiding bied en ik heb het gevoel dat wanneer je een stuk minder zou betalen je er ook niet uithaalt wat erin zit. Maar dat is mijn eigen mening. Je kunt uiteraard wel de gratis VA Test of VA Training volgen (maar dat kan in elke maand)

Ik wens je heel veel onderzoek en koop plezier.
Laat je bedrijf maar groeien!

Groetjes Noortje

Ik heb een recources pagina waar ik mijn belangrijkste tips met je deel qua programma’s etc.

 

* Ik maak gebruik van affiliate links, klik hier om daar meer over te lezen.

Chat openen
💬 Stel eenvoudig een vraag!
Hoi!👋
Kan ik je helpen?