Maakt werken in het buitenland gelukkig?

 

Bijna twee jaar geleden leerde ik Itamar kennen toen hij twee maanden in Bali was met zijn gezin.
Itamar stelde me diverse vragen over onze stap naar Bali en de stap om te unschoolen. Hij gaf zelf al aan dat dit voor hem te spannend en te groot was, maar dat hij onze keuze ook echt wel kon bewonderen.
Hij vond het moedig dat ik alles in Nederland had opgezegd en verkocht en was verhuisd naar Bali met man en kind.

Vanuit Bali werk ik als Virtual Assistent. En nu, twee jaar later, mag ik Itamar en zijn zakenpartner Glenn ondersteunen binnen hun bedrijf Happyholics.

In de Happyfeeds van Happyholics hebben ze het veelal over werkgeluk en hoe je dat nou realiseert. Werken in het buitenland is natuurlijk zoiets wat ontzettend mooi lijkt en wat veel mensen toch wel als droom hebben … vooral door de Instagram plaatjes die we allemaal wel kennen. Maar is dat nou ook wel zo?

Daarom schreef ik voor Happyholics over hoe werken in het buitenland daadwerkelijk is en deel ik tips. Ook de video over digital nomad jobs die mijn leven veranderde staat in deze blog. Dit alles lees je in de nieuwste Happyfeed, geschreven door mij! (schrijf je in op deze pagina voor de happyfeed om mijn blog te lezen)

Een klein stukje uit de blog:
Mijn werk als virtual assistent ging als een trein, zeker toen iedereen thuis zat en heel veel ondernemers moesten switchen van een offline naar een online aanbod. Ik werkte veel en lange dagen. Van die digital nomad plaatjes – met een laptop op het strand – was weinig sprake. Ik had moeite met het vinden van balans en werkte me een slag in de rondte. Maar inmiddels werk ik ruim 3 jaar vanuit het buitenland en kan ik antwoord geven op de vraag uit de titel: Maakt werken in het buitenland gelukkig?

Lees hier meer.

Chat openen
💬 Stel eenvoudig een vraag!
Hoi!👋
Kan ik je helpen?