0031680063457 hallo@doornoortje.nl

You  Don ‘ t

ha ve  to  do 

it  alone

Voor wat kun je mij inhuren?

 

 

Er is veel diversiteit in mijn aanbod. Dit komt omdat ik allereerst heel erg veel leuk vind en ten tweede omdat ik hou van afwisseling. In mijn leven en in mijn werk.

Het allerleukste om te doen vind ik de inspiratie- en strategiesessie die ik houd met diverse ondernemers. In deze online sessies bespreken we strategische jou groeistappen voor dat moment of kijken we naar de mogelijkheden die er zijn binnen jouw bedrijf.
Je herkent vast wel dat je boordevol ideeën zit maar niet precies weet waar te beginnen.

Boek dan een strategiesessie bij mij.

Na deze sessie heb je helemaal helder wat nu de juiste stappen voor jou zijn en weet je ook precies welke stappen er gaan volgen.

Of voel je juist dat je even stilstaat en behoefte hebt aan een nieuwe boost!

Dan kun je het beste een inspiratiesessie boeken!

Daarin gaan we samen kijken naar jouw behoeftes voor dat moment en zit jij aan het einde van het gesprek weer boordevol ideeën en inspiratie!

Mijn hoofd is een bron van inspiratie en creatieve ideeën en ik vind het zo heerlijk om andere ondernemers hiermee te laten groeien en shinen!

Elkaar upliften, dat vind ik echt heel erg mooi!

 

 

De taken waarmee ik de afgelopen jaren ondernemers heb kunnen ondersteunen zijn:

 

Z

Social Media Content. | voor diverse bedrijven creëer ik de content voor social media. Hiervoor wordt een maandelijks abonnement afgesloten op basis van de hoeveelheid berichten en kanalen.

Z

Socia Media Begeleiding. | middels maandelijkse sessies gaan we samen aan de slag voor jouw content. Ideeën bedenken we samen, jij schrijft, ik plan de berichten in. In een dag kun je klaar zijn voor de hele maand!

Z

E-mailautomatisering instellen en opstarten. | je wilt een nieuwsbrief starten en wil dit er professioneel uit laten zien, en niet meer handmatig de e-mails versturen. Dan kun je gaan starten met een autoresponder. Ik ben zelf erg enthousiast over Autorespond. Zeker met het oog op de toekomst van jouw bedrijf.

Z

Online aanbod automatiseren. Betalingen via een online betaalsysteem en afhankelijk van je budget een automatische mailreeks er aan vastgekoppeld of nog voor een deel handmatig. Ook in combinatie met Instagram-cursussen of betaalde Facebook-pagina’s.

Z

Online leeromgeving bouwen. | Jouw eigen online leeromgeving met jouw online aanbod. Ingericht op een manier zodat het aansluit bij jouw website en branding. Automatisch betaalsysteem en gekoppeld aan een emailsysteem.

Z

Website bouwen | Je website is je online visitekaartje. samen met jou bespreek ik je wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Z

Webshop bouwen | Via woocommerce of autorespond shoppingcard jouw eigen webwinkel.

Z

Podcast opstarten en online zetten. | ik ondersteun je met het maken van je podcast maar ook met het online zetten. Ik heb ook een online training waarmee je het zelf kunt doen.

Z

Canva ondersteuning. | met Canva kun je prachtige dingen doen, maar daarvoor moet je wel even weten hoe het een en ander werkt.

Maar ook wanneer je met een andere vraag zit, neem dan gerust contact met me op. Mocht ik je niet kunnen helpen dan kan ik je doorverwijzen naar een collega VA.

 

Verder ben ik onderdeel van de Online Tool Academie.

Een Online leeromgeving waarin 30! Tools door experts aan de hand van video’s en een instructie worden uitgelegd. Alles overzichtelijk in 1 leeromgeving en alles in het Nederlands. De Tools zijn duidelijk onderverdeeld en per tool zijn er korte instructiefilmpjes met alle uitleg door een expert.
Dit scheelt je echt enorm veel uitzoekwerk. Mocht je vervolgens nog een vraag hebben dan is er ook de mogelijkheid om contact op te nemen met desbetreffende expert.
Met de Online Tool Academy kun je als ondernemer zelf aan de slag met o.a. je boekhoudsysteem, e-mailautomatisering, online leeromgeving, plan-tools, ontwerp-tools en je kunt je eigen podcast starten!
Deze academy is daarnaast ook enorm handig voor startende VA’s. Je kunt alle tools leren en deze vervolgens aanbieden aan je klanten.
Ik had zelf heel graag toegang gehad tot deze online leeromgeving toen ik net startte als VA.

Mocht je nu niet alle 30 tools nodig hebben maar wil je leren hoe jij jouw eigen pocast maakt, edit én online zet?

Ik bied nu ook mijn onderdeel van de Academie los aan in mijn eigen leeromgeving!

Wat is mijn investering voor ondersteuning van een VA?

Zoals je al hebt gemerkt is mijn aanbod divers. Ik kan dan ook geen prijslijst geven hier. Dit is namelijk volledig afankelijk van jouw vraag en wensen. Op basis van ons kennismakingsgesprek en de opdracht die je graag wilt uitbesteden maak ik een vrijblijvende offerte op basis van het ingeschatte aantal uren dat ik nodig heb voor de opdracht.

Ik ga doen wat ík wil! en waar ík gelukkig van word ; )